Je woning voordelig verduurzamen

Er is veel te doen rondom het verduurzamen van Nederlandse woningen. Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jouw huidige of toekomstige woning? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en download direct een rapport dat op deze woning is gebaseerd. Het vertelt je hoe de woning scoort in energieverbruik en hoe je dit verbruik vermoedelijk kunt verlagen. Dat kan op diverse manieren: beter isoleren, slimmer verwarmen, gebruik maken van de zon, enz. Verder vind je er een indicatie van wat de maatregelen kosten én besparen: je rendement. Wat levert investeren in duurzaamheid jou op?

Meer dan alleen energie besparen

Investeren in energiebesparende maatregelen zorgt niet alleen voor lagere kosten voor gas en licht. Isoleren bijvoorbeeld zorgt ook voor meer wooncomfort. Bovendien blijkt dat woningen met een gunstiger energielabel een hogere prijs opleveren én sneller verkocht zijn. Kortom: 

  • lagere maandlasten
  • meer wooncomfort
  • een hogere verkoopprijs
  • een beter milieu
duurzaamheid

Gunstig groen financieren via je hypotheek of een speciale lening

De overheid heeft als doel gesteld om in 2050 volledig van het gas af te zijn. Ter ondersteuning van dat doel zijn tal van stimuleringsregelingen in het leven geroepen.  Zo kun je bijvoorbeeld € 9.000.- of meer lenen via je hypotheek. Het duurzaamheidsprofiel licht dit toe.

Ons duurzaamheidsrapport vermeldt enkele gunstige regelingen waarmee de investering in verduurzaming bereikbaar wordt. Download het meteen zodat wij samen goed voorbereid de mogelijkheden kunnen bespreken.

Tip: bij een hypotheek is het niet meer nodig dat je al van te voren weet welke energiemaatregelen je gaat treffen. Zelfs niet met wie. Via een zogenaamd energiebespaarbudget krijg je alles voor elkaar, óók in combinatie met NHG. We lichten je dat graag toe in een persoonlijk gesprek. 

Wat wil je weten?

Via de onderstaande links vind je aanvullende nuttige informatie.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Mdc logo wit

MDO Financieel Advies is opgericht in 2004 en vertrekt adviezen over verzekeringen, hypotheken en financieringen. Aangezien ik geen productieverplichting heb naar banken of verzekeraars zijn mijn adviezen onafhankelijk! De klant is mijn opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Adres

Kantooradres:
Kratonkade 654
3024EW Rotterdam

Bezoekadres op afspraak:
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Kantoorgegevens

Kifid

300.003859
AFM 12006776
KVK 24356963
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch Media Lab