Financieringen

Overweeg je een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten? Deze biedt het voordeel om de aankoop te kunnen doen indien je nog niet over voldoende eigen middelen beschikt. Het zou ook zo kunnen zijn dat je een lening wenst en de gelden van de spaarrekening achter de hand wenst te houden.
Je kunt geld lenen en deze in een vast aantal termijnen terugbetalen bijvoorbeeld of met wat meer flexibiliteit. Uiteraard worden de voorwaarden, de rentes, de duur en de aflossingstermijnen vooraf inzichtelijk gemaakt. De rente kan namelijk vast of variabel zijn. Veelal is de duur van de lening 10 jaar maar korter en soms ook langer behoren tot de mogelijkheden.

Een ander aspect betreft de kredietwaardigheid van de kredietnemer. Kredietverstrekkers brengen dit vooraf in kaart. Zij kijken hierbij onder andere naar de financiële geschiedenis, het inkomen, eventuele overige schulden en de leeftijd.

Het kan ook zo zijn dat je een som geld wilt lenen om achter de hand te houden voor onvoorziene uitgaven ten behoeve van het onderhoud van de eigen woning of auto.
Het is zeker belangrijk op te merken dat het aangaan van schulden ook risico's met zich meebrengt. Denk hierbij tevens aan de datum dat je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt of indien je gekozen hebt voor een variabele rente je langzamer aflost indien deze stijgt en de maandelijkse betaling gelijk blijft.

Zorg ervoor dat je de kosten van de lening begrijpt en dat je in staat bent de lening conform de voorwaarden af te betalen.

Neem vrijblijvend contact op zodat we kunnen bekijken welke kredietvorm het beste bij jou en je persoonlijke situatie past.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Mdc logo wit

MDO Financieel Advies is opgericht in 2004 en vertrekt adviezen over verzekeringen, hypotheken en financieringen. Aangezien ik geen productieverplichting heb naar banken of verzekeraars zijn mijn adviezen onafhankelijk! De klant is mijn opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Adres

Kantooradres:
Kratonkade 654
3024EW Rotterdam

Bezoekadres op afspraak:
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Kantoorgegevens

Kifid

300.003859
AFM 12006776
KVK 24356963
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch Media Lab